CitroŽn Hypnos: creativiteit en technologie

CitroŽn Hypnos.jpg (158642 bytes) (klik op bovenstaande foto voor superwallpaper)

CitroŽn toont de Hypnos. Een concept car met een verhelderende kijk op de wereld van uitzonderlijke auto’s. De elegante cross-over trekt de aandacht door een aantal creatieve technologieŽn, die zorgen voor uitstekende prestaties en milieuvriendelijke waarden, gecombineerd met een subtiele maar krachtige motorbeleving.

hypnos.jpg (70434 bytes)hypnos1.jpg (73589 bytes)hypnos2.jpg (82696 bytes)hypnos4.jpg (75701 bytes)

De Hypnos is een indrukwekkend voertuig, die de vitaliteit van een coupť combineert met de elegantie van een limousine en de ruimte van een SUV. Krachtig, vloeiend en expressief: het design maakt de Hypnos tot een auto, die de zintuigen kan  prikkelen.

Innovatie bedient het milieu
De speciale hybride technologie, die is toegepast op de Hypnos, onderstreept CitroŽn’s verbintenis met het milieu en laat zien dat een sterke ecologische focus altijd samen kan gaan met rijgenot en prestatievermogen.

Met zijn 200 pk (147 kW) motor combineert de Hypnos krachtige prestatie met een laag verbruik en uitstoot (4.5/100 km en 120 g/km C02). Met deze geproportioneerde coupť toont CitroŽn de voordelen van hybride technologie.

CitroŽn Hypnos2.jpg (61814 bytes)


 

Bron: Autorai